Aur pentru Moldova la Campionatul European Under 23. Performanța a fost obținută de Daniela Cociu și Maria Olărașu
Full Article 1 minutes read

Aur pentru Moldova la Campionatul European Under 23. Performanța a fost obținută de Daniela Cociu și Maria Olărașu

Dubloul Daniela Cociu – Maria Olărașu a cucerit medalia de aur pe distanța 200 metri la Campionatul European Under 23 de canoe de la Belgrad. Ele au înregistrat rezultatul 43.763, anunță Comitetul Național Olimpic și Sportiv.

La 500 metri, sportivele din Republica Moldova au obținut medalia de argint, cu rezultatul 1:56.975, fiind întrecute de reprezentantele Poloniei (1:55.925).
La individual, Maria a câștigat argintul la 500 metri, iar Daniela – bronzul la 200 metri.

Mihai Chihaia și Mihail Culceac au fost și ei aproape de medalie la Campionatul European de juniori și Under 23 de canoe de la Belgrad. Chihaia a ocupat locul 4 la 1000 metri U23, iar Culceac de asemenea locul 4 la 1000 metri juniori. De asemenea, Mihai Chihaia a evoluat în finala de la 200 metri – locul 7, iar Mihail Culceac împreună cu Stanislav Banaru a ocupat locul 5 la 1000 metri dublu și locul 6 la 500 metri.

În clasamentul pe medalii, Moldova s-a clasat pe locul 9.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: