Autoritățile poartă discuții cu Wizz Air pentru ca operatorul să revină în Moldova. Precizările ministrei Infrastructurii
Full Article 1 minutes read

Autoritățile poartă discuții cu Wizz Air pentru ca operatorul să revină în Moldova. Precizările ministrei Infrastructurii

Autoritățile poartă discuții conducerea WizzAir pentru ca operatorul aerian să-și reia activitatea în țara noastră. Declarația a fost făcută, pe 3 mai,în cadrul unui briefing de presă, de ministra Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Lilia Dabija. 

Ministra a fost întrebată dacă Wizz Air a luat vreo decizie privind revenirea pe piața din Republica Moldova.

„O astfel de decizie nu este până la moment, dar noi continuăm să discutăm, atât cu Wizz Air cât și cu alți operatori low-cost, în vederea atragerii activităților acestora pe teritoriul Republicii Moldova”, a declarat Lilia Dabija.

Amintim că, pe 27 februarie 2023, Wizz Air a anunțat că, din 14 martie, își suspendă activitatea în Republica Moldova. Reprezentanții companiei aviatice au invocat „motive de securitate”.

De asemenea, Wizz Air informase că va oferi zboruri suplimentare din Iași, care ar putea veni în sprijinul cetățenilor moldoveni. Este vorba de o nouă rută de la Iași către Berlin, precum și creșterea frecvenței zborurilor către Barcelona, ​​Milano Bergamo, Bologna, Roma Ciampino, Roma Fiumicino, Dortmund, Larnaca, Londra Luton și Treviso din Iași, care este cea mai apropiată destinație din reţeaua Wizz Air.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: