Autorul alertelor cu bombă de astăzi, reținut de oamenii legii
Full Article 1 minutes read

Autorul alertelor cu bombă de astăzi, reținut de oamenii legii

Autorul alertei cu explozive de astăzi, de la Judecătoria Chișinău cu sediile Centru și Buiucani, a fost reținut. Potrivit Poliției Republicii Moldova, ar fi vorba de un bărbat în vârstă de 41 de ani.

Potrivit unui comunicat emis de Poliție, bărbatul care ar fi efectuat astăzi două apeluri la serviciul unic 112, comunicând că Judecătoria Chișinău cu sediile Centru și Buiucani sunt minate, a fost identificat și reținut.

Este vorba despre un bărbat de 41 de ani, locuitor al capitalei. Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele.

Amintim că astăzi, în jurul orei 14:00, Poliția a fost sesizată precum că Judecătoriile cu sediul Centru și Buiucani, dar și Curtea de Apel Chișinău sunt minate. Alertele cu explozive s-au dovedit a fi false.

Potrivit notei informative a MAI, dacă până în prezent anunțul cu bombă era pedepsit cu până la 2 ani de închisoare, propunerea de modificare a Codului Penal prevede ca pedeapsa să fie cuprinsă între 2 și 5 ani de închisoare, iar plafonul amenzilor să crească începând cu 50 de mii de lei, până la un maxim de 150 de mii de lei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: