„Avem multe de învățat”. Ceban a încheiat un acord de colaborare cu guvernatorul orașului Sankt Petersburg
Full Article 1 minutes read

„Avem multe de învățat”. Ceban a încheiat un acord de colaborare cu guvernatorul orașului Sankt Petersburg

Primarul general, Ion Ceban și guvernatorul orașului Sankt Petersburg Alexandr Beglov au semnat joi, 29 aprilie, un acord de colaborare (foaie de parcurs) dintre Primăria municipiului Chișinău și Guvernul orașului Sankt Petersburg. Documentul prevede activități comune în domeniul comercial-economic și cel cultural, pentru anii 2021-2024.

Potrivit edilului capitalei, acordul semnat cu administrația orașului de pe Neva reprezentă un progres, atât în privința colaborării dintre orașe, cât și sub aspectul relațiilor bilaterale moldo-ruse.

„Avem multe de învățat de la administrația orașului Sankt Petersburg, atât sub aspectul dezvoltării urbane, cu menținerea aspectului arhitectural-istoric, dar și privind managementul orașului, modernizarea transportului, păstrarea și dezvoltarea patrimoniului cultural. Sunt ferm convins că relațiile dintre orașele noastre se vor dezvolta și mai mult în perioada care urmează”, a mai declarat Ion Ceban.

Tot pe parcursul zilei de astăzi, pretorul sectorului Botanica Diana Guba și șeful administrației raionului Moscova al Sankt Petersburgului au semnat un acord de colaborare între cele două unități administrativ-teritoriale.

Vizita lui Ion Ceban la Sankt Petersburg se va încheia pe 1 mai.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: