Avertizare de călătorie în Bulgaria. Ce trebuie să știți înainte de a porni la drum
Full Article 1 minutes read

Avertizare de călătorie în Bulgaria. Ce trebuie să știți înainte de a porni la drum

Ambasada Republicii Moldova în Republica Bulgaria informează cetățenii moldoveni, care tranzitează sau intenționează să călătorească în Bulgaria că, în perioada 29-31 martie, vor avea loc proteste la punctele de frontieră Kardam, Silistra, Ruse și Vidin. Potrivit reprezentanților Ambasadei, accesul auto în cele 4 puncte de control va fi blocat, totodată este posibilă închiderea circulației pe unele categorii de drumuri. 

Manifestațiile, potrivit Ambasadei, se vor desfășura între orele 10:00 – 11:00. Aceasta vor fi organizate Asociația Națională a Producătorilor de Cereale din Bulgaria.

Protestele vor avea loc în zona punctelor de control la trecerea frontierei:

  • Kardam (corespondent PCTF Negru Vodă);
  • Silistra (corespondent PCTF Ostrov);
  • Ruse (corespondent PCTF Giurgiu);
  • Vidin (corespondent PCTF Calafat).

Ambasada precizează că accesul auto în punctele menționate va fi blocat, inclusiv cu tehnică agricolă.

„Este posibil ca, pentru perioade limitate de timp, unele categorii de drumuri să fie închise circulației rutiere, la fel și circulația prin punctele menționate. Se pot forma coloane de autovehicule”, susțin reprezentanții Ambasadei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: