Bărbat de 45 de ani din Fălești, condamnat la închisoare pentru că și-a molestat sexual fiica minoră
Full Article 50 second read

Bărbat de 45 de ani din Fălești, condamnat la închisoare pentru că și-a molestat sexual fiica minoră

Un bărbat de 45 de ani din Republica Moldova a fost condamnat la 13 ani de închisoare pentru că și-a molestat sexual fiica minoră. Decizia a fost pronunțat pe 27 Februarie de Judecătoria Bălți, sediul Fălești, informează Procuratura Generală.

Astfel, potrivit sentinței, bărbatul a fost recunoscut vinovat de acțiuni violente cu caracter sexual, fiind condamnat la 13 ani de închisoare, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis.

Potrivit procurorilor, în perioada cuprinsă între lunile iunie  – octombrie 2022, în timp ce se afla la domiciliul său din raionul Fălești, individul și-a molestat sexual fiica mai mică de 14 ani.

Inculpatul și-a recunoscut integral vinovăția.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Bălți.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: