Bărbatul scos din mașină și amenințat cu un cuțit în centrul Chișinăului este procuror 
Full Article 2 minutes read

Bărbatul scos din mașină și amenințat cu un cuțit în centrul Chișinăului este procuror 

Bărbatul care a fost atacat în centrul capitalei cu un cuțit și coborât din propriul automobil este procuror în cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS). Informația a fost confirmată pentru NM de purtătorul de cuvânt al instituției, Emil Gaitur.

Cazul este gestionat de organul penal din raza teritorială a locației în care a avut loc fapta, a spus Gaitur.

„Colegul a depus plângere, în condiții egale cu orice cetățean. Rezultatele anchetei urmează să facă lumină în circumstanțele cazului, în vederea tragerii la răspundere a făptuitorului”, a adăugat reprezentantul instituției.

Cazul a avut loc pe 2 august curent. În jurul orei 17.30, angajații BPRO în timp ce patrulau pe str. Ismail, au fost stopați de către trecători care au solicitat ajutorul polițiștilor, pentru a imobiliza un individ agresiv. Cel din urmă, în vârstă de 33 de ani, a fost reținut reținut pentru 72 ore.

Bărbatul, având un cuțit în mână, a amenințat mai mulți trecători, iar pe un șofer în trafic l-a coborât din automobil și a urcat la volan.

Pe caz a fost inițiată o cauză penală în conformitate cu prevederile Codului penal art.188 „Tâlhărie”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: