Bașkiria: Vor intra în vigoare mai multe restricții pentru cei care nu s-au vaccinat împotriva COVID-19
Full Article 1 minutes read

Bașkiria: Vor intra în vigoare mai multe restricții pentru cei care nu s-au vaccinat împotriva COVID-19

În republica rusă Bașcortostan vor intra în vigoare mai multe restricții pentru persoanele care nu s-au vaccinat împotriva coronavirusului, informează portalul RBC. O decizie în acest sens a fost luată de autoritățile locale.

Astfel, locuitorii din Bașkiria vor putea beneficia de anumite servicii dacă au un certificat de vaccinare împotriva COVID-19, un certificat privind contraindicaţiile de vaccinare sau un test negativ la coronavirus.

Din 22 iunie, fără aceste documente, locuitorii din Bașkiria nu vor putea vizita muzeele, sălile de expoziții, bibliotecile, teatrele, cinematografele, sălile de concerte, casele (palatele) de cultură, cluburile de noapte și evenimentele sportive în săli închise.

Începând cu 29 iunie, restricțiile se vor aplica asupra unităților de alimentație publică (cu zece sau mai multe locuri), saloanelor de frumusețe, saloanelor de masaj, saunelor, cluburilor de fitness, piscinelor, sanatoriilor și pensiunilor.

De asemenea, restricțiile se vor aplica asupra transportului interurban de călători.

Admiterea la instituțiile de învățământ din regiune se va face în regim online. Vor putea depune documentele în format fizic doar persoanele care au sub 18 ani, cele care s-au vaccinat împotriva COVID-19 sau cele care au un test negativ la coronavirus.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: