Benzina și motorina, mai ieftine. Cât vor costa vineri carburanții
Full Article 40 second read

Benzina și motorina, mai ieftine. Cât vor costa vineri carburanții

Benzina și motorina sunt mai ieftine, de vineri, 1 iulie. Asta după ce Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a stabilit noi prețuri maxime pentru benzina și motorina standard.

Astfel, de vineri, 1 iulie, un litru de benzină standard 95 va costa 32 lei și 92 de bani, în timp ce motorina standard va fi comercializată la un preț maxim de 31 lei și 93 bani. Mai exact, prețul benzinei s-a micșorat cu 1 ban, iar motorina – cu 28 bani.

De menționat că, ANRE stabilește periodic prețuri plafon la carburanți în funcție de cotațiile petrolului la bursele internaționale.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: