Botanica: Șoferul unui microbuz a intrat pe trotuar și a lovit mortal un pieton
Full Article 30 second read

Botanica: Șoferul unui microbuz a intrat pe trotuar și a lovit mortal un pieton

La Chișinău, un microbuz a lovit mortal. Accidentul a avut loc pe 27 septembrie în sectorul Botanica al capitalei, pe Bulevardul Traian.

Accidentul a fost înregistrat la 14:40 pe bd. Traian. Un Mercedes condus de șofer de 58 de ani, a lovit un pieton care a decedat (bărbat).”, Natalia Scripnic, ofițerul de presă al poliției capitalei.

Se presupune că microbuzul a dat înapoi și a lovit pietonul chiar pe trotuar. Poliția a sosit la fața locului și stabilesc circumstanțele producerii accidentului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: