Buget record pentru proiectele din localitățile țării, în 2022. Spînu: Abia aștept să ne vedem pe șantier
Full Article 1 minutes read

Buget record pentru proiectele din localitățile țării, în 2022. Spînu: Abia aștept să ne vedem pe șantier

Vicepremierul Andrei Spînu, ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, anunță că a aprobat Planul de finanțare a proiectelor de dezvoltare regională. Astfel, potrivit lui, în 2022, proiectele regionale vor beneficia de un buget record – 280 milioane lei.

„Tocmai am aprobat Planul de finanțare a proiectelor de dezvoltare regională. În 2022, cele 46 de proiecte din Documentul Unic de Program vor beneficia de un buget record de 280 milioane lei”, a declarat Spînu, pe facebook.

În acest fel, potrivit ministrului, acestea sunt proiecte pentru aprovizionarea cu apă și sanitație, creșterea eficienței energetice a grădinițelor, școlilor şi spitalelor, construcția stațiilor de epurare și multe altele.

„Avem de muncit. Abia aștept să ne vedem pe șantier, când vom începe lucrările pe toate aceste proiecte”, a scris ministrul.

De menționat că astăzi este marcată Ziua autonomiei locale şi a lucrătorului din administrația publică locală. Evenimentul este sărbătorit în Republica Moldova anual pe 1 februarie. „De ziua Autonomiei Locale doresc primarilor, consilierilor locali și tuturor celor care lucrează în administrația publică locală multă izbândă”, a adăugat vicepremierul.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: