Cadavrul unui bărbat din Bubuieci, găsit în portbagajul unei mașini din comuna vecină. Proprietarul nu are nicio explicație
Full Article 1 minutes read

Cadavrul unui bărbat din Bubuieci, găsit în portbagajul unei mașini din comuna vecină. Proprietarul nu are nicio explicație

Corpul neînsuflețit al unui bărbat de 31 de ani, originar din comuna Bubuieci, a fost găsit în portbagajul unei mașini parcate într-o gospodărie din satul Bîc, mun. Chișinău. Oamenii legii au fost anunțați de proprietar, care susține că nu-și poate explica descoperirea.

Poliția a fost sesizată în după-amiaza de 30 aprilie, de către un bărbat din satul Bîc, care le-a spus oamenilor legii că a găsit un cadavru în portbagajul mașinii. La fața locului, acesta a povestit că mașina nu este funcțională și se afla în garajul gospodăriei din luna august 2021. În timp ce căuta niște instrumente, proprietarul a deschis portbagajul și a găsit cadavrul.

Acesta le-a mai spus polițiștilor că nu îl cunoaște pe răposat și nu-și poate explica cum a ajuns în mașina sa.

Victima s-a dovedit a fi un bărbat de 31 de ani, care locuia în comuna Bubuieci. El a fost dat dispărut pe 14 aprilie.

În urma examinării de către medicul legist, nu au fost depistate careva urme de moarte violentă”, au precizat polițiștii.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: