Cadrele didactice din mun. Chișinău vor munci de la domiciliu. Decizia a fost luată de Comisia extraordinară de sănătate publică
Full Article 50 second read

Cadrele didactice din mun. Chișinău vor munci de la domiciliu. Decizia a fost luată de Comisia extraordinară de sănătate publică

Începând de luni, 16 martie, cadrele didactice din municipiul Chișinău nu vor merge în instituțiile de învățământ, dar vor munci de la domiciliu. Decizia a fost luată de către Comisia națională extraordinară de sănătate publică, informează Primăria Chișinău, astăzi, 15 martie.

Cadrele didactice și cele auxiliare urmează să monitorizeze zilnic starea sănătăţii în rândul copiilor/elevilor prin telefon sau alte mijloace tehnice de comunicare.

Totodată, instituţiile de învățământ școlar și preșcolar vor raporta zilnic Direcției generale educație, tineret și sport dinamica situaţiei epidemiologice în rândul copiilor/elevilor şi angajaţilor.

Aceeași sursă menționează că Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării este în proces de elaborare a unui sistem centralizat privind modul de organizare a procesului de învăţământ la distanţă, care va constitui recuperarea orelor de studiu.

Precizăm că în Republica Moldova au fost confirmate 12 cazuri de infectare cu COVID-19. În același timp, 27 de persoane sunt suspecte, iar  8158 se află sub supraveghere la domiciliu.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: