Calea Ferată a Moldovei suspendă circulația internă a trenurilor din 12 februarie
Full Article 1 minutes read

Calea Ferată a Moldovei suspendă circulația internă a trenurilor din 12 februarie

Întreprinderea de stat „Calea Ferată a Moldovei” va suspenda circulația tuturor trenurilor locale și suburbane începând cu 12 februarie. Acest lucru a fost anunțat de reprezentanții căii ferate la o ședință a comisiei parlamentare pentru economie, buget și finanțe, la o discuție a situației cu restanțe salariale.

„Nimeni nu le subvenționează, până acum reprezintă doar cheltuieli pentru întreprindere. Aceste trenuri sunt depășite și prezintă un pericol pentru pasageri. Ora de vară va veni în curând, ele pot lua foc și reprezintă un pericol pentru pasageri”, a declarat reprezentantul Căii Ferate.

Acesta a mai menționat că 70% dintre călătorii trenurilor sunt acum angajați ai companiei, care călătoresc cu trenurile gratuit.

Menționăm că din primăvara anului trecut, din cauza pandemiei, trenurile internaționale de călători și o parte din traficul intern de călători a încetat să mai circule.

În prezent, Calea Ferată operează călătorii pe direcțiile Chișinău – Bender, Chișinău – Ungheni și Bălți – Ocnița. Astfel, după această decizie, circulația trenurilor de călători se va opri complet în Moldova.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: