Când vor fi încheiate lucrările pe șantierul de la Țânțăreni? Răspunsul primarului capitalei
Full Article 2 minutes read

Când vor fi încheiate lucrările pe șantierul de la Țânțăreni? Răspunsul primarului capitalei

Lucrările pe șantierul de la Țînțăreni sunt realizate în proporție de 50 la sută, iar stația de epurare cu o capacitate de 150m³/zi va asigura filtrarea lichidului fermentat de la gunoiște. Informația a fost publicată de Primăria capitalei, într-un comunicat din 8 septembrie. 

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a efectuat luni, 7 septembrie, o vizită de lucru în satul Țînțăreni și la poligonul municipal de deșeuri menajere solide din localitate, unde au fost abordate aspecte ce țin angajamentele asumate dintre părți, în contextul transportării deșeurilor la poligon.

Ion Ceban a inspectat activitățile pe teren prevăzute în acordul adițional la contractul cu Primăria Țînțăreni: amenajarea terenurilor sportive – multifuncționale în aer liber; terenuri de joacă pentru copii la intrarea în localitate. A fost evaluată și capacitatea de intervenție pentru angajamentele asumate la reparația sectoarelor de drumuri și construcția apeductului.

Edilul, împreună cu reprezentanții serviciilor municipale de profil, a inspectat starea de lucruri la depozitul municipal, șantierul de construcție a stației de tratare a levigatului, precum și activitățile planificate pentru fortificarea digului de protecție. Acesta a primit asigurări din partea responsabililor că lucrările de construcție a stației de tratare a levigatului vor fi realizate în termen.

Lucrările ar urma să fie finalizate la începutul lunii decembrie.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: