Canoiștii moldoveni au obținut noi rezultate la competiția din Slovacia
Full Article 40 second read

Canoiștii moldoveni au obținut noi rezultate la competiția din Slovacia

Canoiștii moldoveni au obținut noi performanțe la campionatul Olympic Hopes din Slovacia. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Comitetului Național Olimpic și Sportiv al Republicii Moldova. 

Se menționează că Mihai Culceac a mai cucerit trei medalii. După cele două de aur la 1000 metri, atât simplu, cât și dublu, canoistul din Bălți a obținut bronzul pe distanța 500 metri cu rezultatul 2 minute, 12 secunde și argintul la dublu împreună cu Stanislav Banaru.

De asemenea, la canoe în 4, Moldova formată din Mihai Culceac, Stanislav Banaru, Cezar Amari și Alexandru Tacu, s-a clasat pe locul 2.

Amintim că ieri, canoiștii moldoveni au cucerit alte două medalii de aur la Olympic Hopes din Slovacia.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: