Câți participanți au fost la protestul organizat de Șor? Datele partidului, de 33 de ori mai mari decât cele ale poliței
Full Article 1 minutes read

Câți participanți au fost la protestul organizat de Șor? Datele partidului, de 33 de ori mai mari decât cele ale poliței

Inspectoratul General al Poliției anunță că, la întrunirea din 12 martie au participat peste 2100 de persoane. Pe de altă parte, Partidul „ȘOR” susține că s-au adunat 70 000 de oameni.

„Aproximativ 70 de mii de oameni i-au cerut astăzi guvernării să achite facturile pentru gaze, energie termică și electrică, pentru cele trei luni de iarnă”, se arată într-un comunicat emis de Partidul „ȘOR”.

Amintim că membrii și simpatizanții Partidului „ȘOR” au organizat, pe 12 martie, un protest în centrul capitalei. În timpul manifestației au fost înregistrate mai multe îmbrânceli, iar poliția a anunțat că a condus la Inspectorat 77 de persoane, inclusiv 24 de minori, pentru „documentare și identificare”.

Speakerul Parlamentului Igor Grosu le-a mulțumit forțelor de ordine pentru că au reacționat calm la „provocările protestatarilor”. Acesta consideră că a fost evitată încă o tentativă de destabilizare a țării, care avea scopul de a „pune țara noastră la dispoziția Rusiei, pentru a opri procesul de integrare europeană”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: