Cazul adolescentei de 14 ani, violată și sechestrată la Sîngerei: trei bărbați, suspectați de comiterea infracțiunii
Full Article 2 minutes read

Cazul adolescentei de 14 ani, violată și sechestrată la Sîngerei: trei bărbați, suspectați de comiterea infracțiunii

Cu privire la adolescenta de 14 ani violată și sechestrată la Sîngerei, Poliția spune că alți doi bărbați sunt suspectați de comiterea infracțiunii, aceasta după ce anterior Procuratura Generală anunța că pe acest caz a fost reținut pentru 72 de ore un presupus făptaș.

Poliția Republicii Moldova menționează că în urma unor măsuri de investigație au fost identificați și reținuți trei suspecți în comiterea infracțiunii de viol asupra minorei.

Aceștia s-au dovedit a fi un bărbat de 36 de ani și altul de 32 de ani din Cotiujenii Mici raionul Sîngerei, dar și un tânăr de 20 de ani din satul Bălășești din același raion.

Unul dintre suspecți are antecedente penale, fiind cercetat anterior pentru huliganism.

Amintim că în dimineața zilei de 17 august, Procuratura Generală anunța că o adolescentă de 14 ani a fost privată de libertate și violată la Sîngerei. Instituția menționa că presupusul făptaș a fost deja reținut pentru 72 de ore.

Procuratura anunța că victima de 14 ani a fost ademenită de bărbat, în rezultatul căreia a plecat cu acesta la domiciliul său, unde contrar voinței sale ar fi întreținut cu ea un raport sexual forțat.

„În momentul de față, victimei minore i se asigură consilierea psihologică necesară, conform normelor aferente cazurilor de abuz sexual”, precizau procurorii.

Menționăm că poliția din Sîngerei a fost sesizată pe 16 august în jurul orei 19.30 referitor la acest caz.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: