Cazul fetiței de un an violată de bunic: Judecătorii au respins solicitarea avocatei de a-l elibera din Penitenciarul 13
Full Article 2 minutes read

Cazul fetiței de un an violată de bunic: Judecătorii au respins solicitarea avocatei de a-l elibera din Penitenciarul 13

Bărbatul din Anenii Noi, care și-ar fi violat propria nepoată de doar un an și șapte luni, rămâne după gratii. Magistrații Curții de Apel Chișinău au menținut, astăzi, decizia primei instanțe, care a decis plasarea acestuia în arest preventiv pe un termen de 30 de zile, în Penitenciarul 13, transmite TV8.

Avocata inculpatului a încercat să convingă judecătorii să i-a o decizie în favoarea clientului său, însă procurorul de caz a insistat ca acesta să rămână după gratii. Inculpatul participat la ședința de judecată prin teleconferință.

Cazul cu presupusul caz de viol ar fi avut loc pe 31 iulie curent, la Anenii Noi. Fetița, în vârstă de doar 1 an și 7 luni, ar fi fost violată de propriul bunic, în vârstă de 44 de ani, după ce a fost lăsată, pentru câteva ore, în grija acestuia. Mama copilei, o femeie în vârstă de 24 ani, a fost cea care a sesizat poliția.

Contactată de NM pe 1 august pentru detalii, asistenta medicală din Secția de Copii și Pediatrie a Spitalului raional Anenii Noi a refuzat să ne ofere mai multe detalii cu referire la starea de sănătate a fetiței. „Sunați mâine și o să discutați cu șefa secției. Eu nu vă pot spune nimic”, a declarat ea.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: