Cazurile de Covid în Moldova, în creștere. Aproape 6 mii de persoane s-au infectat în ultima săptămână 
Full Article 40 second read

Cazurile de Covid în Moldova, în creștere. Aproape 6 mii de persoane s-au infectat în ultima săptămână 

În perioada 18-24 iulie, în Republica Moldova au fost confirmate 5 793 cazuri de COVID, cu 2 433 mai multe în comparație cu săptămâna precedentă. Informații cu privire la situația epidemiologică au fost prezentate de autoritățile din sănătate, pe 26 iulie curent. 

În aceeași perioadă au fost făcute 23 359 de teste. La fel, au fost confirmate 16 decese.

Cu privire la progresul vaccinării, Ministerul Sănătății anunță că în ultima săptămână au fost administrate 3 218 doze de vaccin.

Amintim că pe 12 iulie curent, ministra Sănătății Ala Nemerenco a anunțat că în Chișinău a fost instituit cod portocaliu de COVID-19, iar în raionul Ialoveni, Anenii Noi – cod galben.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: