Ce spune poliția despre incidentul în care a fost implicat deputatul Eugeniu Nichiforciuc
Full Article 2 minutes read

Ce spune poliția despre incidentul în care a fost implicat deputatul Eugeniu Nichiforciuc

Incidentul în care a fost implicat deputatul neafiliat Eugeniu Nichiforciuc s-a produs la ora 21:59. La fața locului s-a deplasat grupul operativ al Inspectoratului General al Poliției, iar oamenii legii întreprind măsuri pentru a identifica persoana care l-a atacat pe parlamentar cu o substanță necunoscută. Informația a fost confirmată pentru NM de către ofițerul de presă al poliției capitalei, Natalia Stati.

„Poliția a fost sesizată în jurul orei 21.59. La fața locului s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului. La moment, la locul faptei, forțele de ordine întreprind toate măsurile în stabilirea tuturor circumstanțelor, cât și identificarea individului care a atacat și stropit cu o substanță, la moment, necunoscută”, a precizat Natalia Stati.

***

Deputatul neafiliat Eugeniu Nichiforciuc a fost atacat în seara de 22 decembrie de către un individ care l-a stropit cu o subtanță necunoscută, în momentul în care acesta a ieșit din sediul postului de televiziune N4. Moderatorul emisiunii „Puterea a patra”, la care a participat Nichiforciuc, Gheorghe Gonța, a precizat într-un comentariu pe pagina sa de Facebook că parlamentarul „aparent, este bine”.

NM a încercat să obțină un comentariu din partea politicianului, însă acesta nu ne-a răspuns. Ulterior, acesta a publicat o reacție pe pagina sa de Facebook.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: