Ceartă cu sfârșit tragic în Chișinău: O femeie, omorâtă în bătaie de concubinul ei 
Full Article 2 minutes read

Ceartă cu sfârșit tragic în Chișinău: O femeie, omorâtă în bătaie de concubinul ei 

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, locuitor al capitalei a fost reținut pentru 72 de ore. Acesta este cercetat penal pentru violență în familie, soldată cu decesul victimei. Potrivit materialelor cauzei, între concubini s-a iscat un conflict, care a generat în violență. 

Oamenii legii au fost sesizați despre caz în data de 13 februarie. Un bărbat a anunțat că aflându-se acasă a observat că la vecini ușa era deschisă, ulterior acesta a mers să vadă dacă nu s-a întâmplat ceva. Ajuns a depistat în locuință cadavrul femeii.

Ulterior în urma examinării cadavrului de către medicul legist, pe suprafața corpului au fost depistate mai multe leziuni în regiunea capului și pe suprafața corpului.

S-a stabilit că între concubini s-a iscat un conflict, care a generat în violență. În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru „violență în familie” care a cauzat vătămarea gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, soldată cu decesul victimei.

Pentru fapta comisă, bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 12 la 15 ani.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: