Curățenie sau demisii în lanț. Pretorii au la dispoziție 7 zile pentru evacuarea gunoiului din curțile blocurilor
Full Article 1 minutes read

Curățenie sau demisii în lanț. Pretorii au la dispoziție 7 zile pentru evacuarea gunoiului din curțile blocurilor

Primarul municipiului Chișinău le-a mai oferit pretorilor încă șapte zile pentru a evacua gunoiul și frunzele din curțile blocurilor de locuit. În caz contrar, aceștia riscă să fie demiși. Declarația a fost făcută astăzi, 9 decembrie, în cadrul ședinței operative a primărie. 

„Este a treia săptămână. Lucrurile arată mai bine, dar nu suficient de bine. Străzile magistrale – da, străzile paralele – da, curțile blocurilor de locuit – nu, la fel sunt mormane de gunoi și frunze”, a declarat Ceban.

„Unii pretori spun că au nevoie de 2-3 zile. Facem în felul următor, aveți exact o săptămână. Dacă vom mai găsi lucruri care arată urât, va fi primul pretor cu care ne vom despărți. Orașul trebuie să fie curat. Dacă nu vă estimați forțele, atunci spuneți exact de cât timp aveți nevoie”, a mai adăugat acesta.

Astfel, pretorii au căzut de acord cu termenii stabiliți cu o singură excepție. În sectorul Botanica, salubrizarea va dura 10 zile.

Amintim că la sfârșitul lunii noiembrie, toți pretorii și vicepretorii au fost demiși din funcție, iar apoi reangajați pe o perioadă de probă de trei luni.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: