Cele mai scumpe cireșe din lume! O singură cireașă a costat aproape 300 dolari
Full Article 2 minutes read

Cele mai scumpe cireșe din lume! O singură cireașă a costat aproape 300 dolari

În Japonia, 15 cireșe Aomori Heartbeat au fost vândute cu 600.000 de yeni, echivalentul a peste patru mii de dolari. Astfel, o cireașă a costat cumpărătorul aproape 300 dolari (40.000 yeni). În total au fost vândute 11 cutii de cireșe. scrie The Asahi Shimbun, citat de publicația Focus.

Potrivit sursei citate, noul soi se distinge prin dimensiunea fructelor de pădure – până la 2-2,5 centimetri în diametru, culoare roșu strălucitor și gust bogat dulce-acrișor.

La licitație s-au vândut și cireșe Juno Heart. Cutiile de „Heart of Juno” i-au costat pe cumpărători puțin mai ieftin: de la 150.000 de yeni (aproximativ o mie de dolari) până la 15.000 de yeni (110 dolari pe cutie).

În Japonia, sunt apreciate fructele frumoase, cu un gust bogat. Acesta este un cadou grozav pentru partenerii de afaceri. Deci prețul pentru ele poate atinge cote fără precedent. Astfel de fructe sunt de obicei ambalate de producător în cutii de lemn și li se aplică un logo elegant. De exemplu, acum doi ani, la o licitație din Tokyo, mandarine perfecte au fost vândute companiei Hinomaru pentru un milion de yeni.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: