Chicu: Începând de mâine, activitatea piscinelor și a bazinelor va fi sistată
Full Article 1 minutes read

Chicu: Începând de mâine, activitatea piscinelor și a bazinelor va fi sistată

Începând de mâine, activitatea piscinelor și a bazinelor va fi sistată. Anunțul a fost făcut de premierul Ion Chicu, în cadrul ședinței din 31 iulie a guvernului. Potrivit șefului executivului, decizia a fost luată pe perioada stării de urgență, pentru a minimaliza riscul contaminării cu COVID-19.

„Relaxările de restricții au avut ca efect imediat creșterea numărului de cazuri. Nu toate instituțiile și agenții economici respectă acele reguli sanitar-epidemiologice. Am analizat unde este cel mai înalt grad. Din informația prezentată de ANSP, MAI, o situație alarmantă avem în pvința locurilor de agrement, în special este vorba despre piscine, bazine, unde este o aglomerație mare de oameni, regulile nu sunt respectate și avem focar al acestei pandemii”, a explicat decizia premierul Ion Chicu.

Decizia de sistare a activității bazinelor și piscinelor intră în vigoare pe 1 august.

„De asemenea, fac apel către proprietarii, administratorii altor unități comerciale de divertisment: asigurați respectarea normelor sanitar-epidemiologice. În caz contrar, din păcate, vom veni și în aceste sectoare cu astfel de restricții”, a precizat șeful executivului înainte de începerea ședinței guvernului.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: