Chișinău: În această săptămână vor avea loc mai multe evenimente în contextul sărbătorilor de iarnă
Full Article 2 minutes read

Chișinău: În această săptămână vor avea loc mai multe evenimente în contextul sărbătorilor de iarnă

În această săptămână, Primăria Chișinău continuă organizarea mai multor evenimente cultural-artistice cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Potrivit edilului Ion Ceban, va avea loc o Gală a Festivalului „Florile Dalbe”, un concert jubiliar a artistului Ricu Vodă, dar și alte evenimente de importanță.

Astăzi, 20 decembrie, începând cu ora 18 are loc un eveniment artistic cu genericul ,,Melodii de suflet”, la Palatul Național ,,Nicolae Sulac.

Mâine, 21 decembrie, va fi deschisă Aleea din bd. Grigore Vieru după reabilitare și modernizare. La fel, vor fi inaugurate luminițe decorative. Evenimentul va avea loc începând cu ora 18:00.

Miercuri, 22 decembrie, va fi un concert dedicat ajunului Crăciunului cu genericul „O, ce veste minunată” Protagoniști – Orchestra Municipală de Cameră „CAMERATA Chișinău”. Acesta se va desfășura la Sala cu Orgă, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 81, ora: 18:00.

Pentru ziua de joi, 23 decembrie, este planificată lansarea ,,Casei lui Moș Crăciun”. Evenimentul se va desfășura în Scuarul Catedralei Mitropolitane în preajma Arcului de Triumf, de la ora 16:00. În aceeași zi, la Palatul Național ,,Nicolae Sulac” va avea loc un eveniment ,,Acasă de Crăciun” cu participarea Brio Sonores. Acțiunea va începe la ora 18:00.

În ziua de vineri, 24 decembrie, va fi o activitate de promovare a tradițiilor populare cu genericul: „Ajunul Crăciunului” și va avea loc în scuarul Catedralei Mitropolitane în preajma Arcului de Triumf, începând cu ora 17:15. Mai târziu, la ora 19 va fi Gala Festivalului de promovare a tradițiilor și obiceiurilor sărbătorilor de iarnă „Florile Dalbe”. În aceeași zi, Asociația Muzical – Corală va organiza ediția a XI-a a Festivalului Național ,,Colinde, Colinde…”, la Sala cu Orgă din Chișinău, ora:18:00.

Duminică, 26 decembrie, va avea loc un concert Jubiliar la 60 de ani ai artistului Ricu Vodă, cu genericul „O urare peste plai”. Evenimentul se va desfășura la Palatul de Cultură al Feroviarilor, bd. Decebal nr. 2, începând cu ora 17:00.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: