Chișinăul este gata să ofere cetățenilor din stânga Nistrului permise de conducere de model național
Full Article 1 minutes read

Chișinăul este gata să ofere cetățenilor din stânga Nistrului permise de conducere de model național

Chișinăul se arată disponibil să presteze serviciul de preschimbare al permiselor de conducere în cele de model național în incinta punctelor de înmatriculare a mijloacelor de transport de la Tiraspol și Râbnița. Informația a fost confirmată în cadrul unei noi ședințe la oficiul Misiunii OSCE la Chişinău a grupurilor de lucru pentru dezvoltarea transportului auto și infrastructurii drumurilor, se arată într-un comunicat publicat luni, 27 ianuarie.

„În cadrul discuțiilor experților de profil s-au abordat aspecte cu privire la funcționalitatea punctelor de înmatriculare a mijloacelor de transport din or. Tiraspol și or. Râbnița, preschimbarea permiselor de conducere în cele de model național, modalități de soluționare a unor dificultăți întru a eficientiza activitatea punctelor sus-menționate”, se mai arată în comunicat.

Precizăm că, potrivit protocolului din 2018, pentru a putea merge în străinătate cu maşina, transnistrenii trebuie să folosească plăcuţe cu numere neutre, care sunt acordate la punctele de înmatriculare de la Tiraspol și Rîbniţa.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: