Cinci bărbați, reținuți pentru trafic de droguri în proporții deosebit de mari. Suspecții riscă până la 15 ani de închisoare (VIDEO)
Full Article 1 minutes read

Cinci bărbați, reținuți pentru trafic de droguri în proporții deosebit de mari. Suspecții riscă până la 15 ani de închisoare (VIDEO)

Cinci bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 55 de ani care vindeau droguri de tip hașiș în Bălți și Chișinău au fost reținuți pentru 72 de ore. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă de la 7 la 15 ani de pușcărie.

În urma efectuării perchezițiilor la domiciliile acestora și în mijloace de transport ce aparțin suspecților, polițiștii au depistat și ridicat 2 500 de grame de diferite tipuri de droguri etnobotanice, cartele SIM, aparate artizanale pentru consumarea drogurilor, pentru a cântări gramajul drogurilor, telefoane mobile, cartele bancare, un cuțit de confecție artizanală, pistoale, o armă cu țeava lisă, cartușe pentru acestea și carnete cu înscrisuri a drogurilor realizate.

La fel, oamenii legii au găsit 100 000 de lei, dintre care 16 000 lei, bani marcați, 500 de grame de droguri de tip hașiș în valoare de 300 000 de lei.

Potrivit oamenilor legii, în perioada anilor 2019-2020, suspecții ar fi procurat și păstrat droguri în proporții deosebit de mari, pe care le vindeau persoanelor cunoscute.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: