Cinci deputați PAS au plecat în SUA. Vor face schimb de experiență cu liderii politici americani
Full Article 2 minutes read

Cinci deputați PAS au plecat în SUA. Vor face schimb de experiență cu liderii politici americani

Cinci deputați ai PAS au fost delegați într-o vizită în SUA. Timp de zece zile, Petru Frunze, Marina Morozova, Artur Mija, Ana Calinici și Adrian Baluțel se vor afla în orașele Washington, D.C. și Raleigh (NC).

Vizita face parte din Programul de schimb academic și profesional Open World, finanțat și organizat de Congresul SUA, în colaborare cu Consiliul American pentru Educaţie Internaţională din Republica Moldova.

Scopul Programului este promovarea înțelegerii reciproce și cooperării între Statele Unite ale Americii și Republica Moldova, prin schimbul de experiență profesională pe diverse domenii de interes și interacțiunea cu liderii politici americani.

Cheltuielile de deplasare ce țin de taxa de viză, zborurile internaționale, asigurare, cazare, transportul în SUA, precum și hrana pe durata aflării pe teritoriul SUA sunt asigurate de către organizatorii Programului.

Amintim că în perioada 14-21 iulie 2022, și prim-ministra Natalia Gavrilița efectuează o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii, unde are loc o reuniune a liderilor guvernamentali, oamenilor de afaceri și de știință, care vor pune în discuție unele dintre cele mai complexe schimbări cu care se confruntă omenirea în prezent.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: