Ciulakovka – a doua Makeevka? Kievul susține că alți 500 de soldați ruși au fost răniți și uciși
Full Article 2 minutes read

Ciulakovka – a doua Makeevka? Kievul susține că alți 500 de soldați ruși au fost răniți și uciși

Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei a anunțat că în urma unei lovituri a trupelor ucrainene din satul Ciulakovka, regiunea Herson, au fost uciși și răniți aproximativ 500 de ruși. 

Pe 3 ianuarie, reprezentanții Statului Major al Forțelor Armate ale Ucrainei au declarat că în urma loviturii din 31 decembrie asupra unităților armatei ruse din Ciulakovka, regiunea Herson, „pierderile inamicului au fost de aproximativ 500 de soldați răniți și uciși”. Mai multe detalii nu sunt oferite.

Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei a mai anunțat că unitățile Forțelor de Apărare au bombardat și satul Fedorovka din regiunea Herson: „Pierderile inamicului încă sunt precizate”. 

Federația Rusă nu a comentat deocamdată informațiile părții ucrainene.

Amintim că pe 2 ianuarie, Ucraina a anunțat și despre un atac cu rachete asupra unei școli din orașul Makeevka, situat în regiunea Donețk – ocupat de forțele Moscovei. În clădire se adăposteau militarii ruși, potrivit Departamentului de Comunicații Strategice al Forțelor Armate ale Ucrainei.

Ministerul Apărării din Rusia susține că în urma atacului au decedat 63 de soldați ruși. Potrivit părții ucrainene, urmare a ofensivei, 400 persoane au fost ucise și alte 300 au fost rănite.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: