Colecția de vinuri a lui Putin, păstrată cândva în „loc de cinste” la Cricova, a ajuns într-un depozit
Full Article 1 minutes read

Colecția de vinuri a lui Putin, păstrată cândva în „loc de cinste” la Cricova, a ajuns într-un depozit

Colecția de vinuri a președintelui rus Vladimir Putin au fost retrase din expoziție și stocată în depozitul Combinatului de vinuri „Cricova”, a declarat pentru NM, directorul general al vinăriei, Sorin Maslo. Potrivit lui, o decizie privind retragerea colecției de vinuri a fost adoptată încă în luna februarie.

„Colecția de vinuri a dlui Vladimir Putin a fost stocată în depozitul Combinatului de Vinuri „Cricova” S.A. în luna februarie 2022. Colecția de vinuri este constituită la moment din 607 sticle, fiind oferită în dar în 2007 de către conducerea țării”, a spus Sorin Maslo.

Deocamdată nu este clar motivul retragerii, însă precizăm că în cramele de la Cricova se află colecții impresionante de vinuri păstrate de oficiali de rang înalt din mai multe state ale lumii, printre care și demnitari ruși precum șeful Dumei de Stat, Serghei Narîșkin, șeful companiei naționale de căi ferate ale Rusiei, Vladimir Yakunin, și vicepreședintele Gazprom, Aleksandr Medvedev. Totuși, colecia lui Vladimir Putin se numără printre cele mai bogate, comparativ cu celelalte.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: