Comisarul european Johannes Hahn vine la Chișinău. Va avea o întrevedere cu președinta Maia Sandu
Full Article 40 second read

Comisarul european Johannes Hahn vine la Chișinău. Va avea o întrevedere cu președinta Maia Sandu

Comisarul european pentru Buget și Administrație, Johannes Hahn, va întreprinde, pe 30 septembrie, o vizită oficială în Republica Moldova. Înaltul oficial european se va întâlni la Chișinău cu președinta țării, Maia Sandu, anunță Președinția.

„Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, va avea mâine, 30 septembrie, o întrevedere cu Johannes Hahn, Comisarul European pentru Buget și Administrație, care efectuează o vizită de lucru la Chișinău”, anunță instituția prezidențială într-un comunicat de presă emis.

Potrivit sursei citate, după discuțiile bilaterale, președinta Maia Sandu și comisarul Johannes Hahn vor susține declarații comune de presă.

Evenimentul va avea loc la sediul Președinției Republicii Moldova, la ora 09:30.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: