Comisarul european Johannes Hahn vine la Chișinău. Va avea o întrevedere cu președinta Maia Sandu
Full Article 40 second read

Comisarul european Johannes Hahn vine la Chișinău. Va avea o întrevedere cu președinta Maia Sandu

Comisarul european pentru Buget și Administrație, Johannes Hahn, va întreprinde, pe 30 septembrie, o vizită oficială în Republica Moldova. Înaltul oficial european se va întâlni la Chișinău cu președinta țării, Maia Sandu, anunță Președinția.

„Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, va avea mâine, 30 septembrie, o întrevedere cu Johannes Hahn, Comisarul European pentru Buget și Administrație, care efectuează o vizită de lucru la Chișinău”, anunță instituția prezidențială într-un comunicat de presă emis.

Potrivit sursei citate, după discuțiile bilaterale, președinta Maia Sandu și comisarul Johannes Hahn vor susține declarații comune de presă.

Evenimentul va avea loc la sediul Președinției Republicii Moldova, la ora 09:30.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: