Comisia Europeană a lansat un sondaj online pentru a evalua percepția populației în privința cooperării sale cu Republica Moldova
Full Article 2 minutes read

Comisia Europeană a lansat un sondaj online pentru a evalua percepția populației în privința cooperării sale cu Republica Moldova

Un sondaj online de opinie privind impactul cooperării Republicii Moldova cu Uniunea Europeană (UE) a fost lansat în presă și pe paginile web ale mai multor organizații ale societății civile și instituții de stat. Sondajul este realizat la comanda Comisiei Europene în contextul unei evaluări mai largi a cooperării Uniunii Europene cu Republica Moldova în perioada anilor 2014-2020.

Sondajul online, ca parte a evaluării respective, se axează pe experiența cetățenilor Republicii Moldova în privința cooperării cu UE și percepția lor despre evoluția acesteia în perioada anilor 2014-2020. Participanții sunt invitați să răspundă la întrebări despre economie, calitatea serviciilor publice, justiție, impactul activității Uniunii Europene în Republica Moldova și alte domenii susținute de către UE. Organizatorii dau asigurări că răspunsurile sunt  anonime.

Sondajul online poate fi accesat și completat în limbile română și/sau rusă pe bannere găzduite de paginile web ale mai multor instituții de presă, inclusiv Newsmaker.md.

RO: https://www.surveymonkey.com/r/H8ZF6N7?lang=ro_MD

RU : https://www.surveymonkey.com/r/H8ZF6N7?lang=ru

De asemenea, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene www.mfa.gov.md, Ministerul Finanțelor www.mf.gov.md, Camera de Comerț și Industrie www.chamber.md, precum și paginile web ale mai multor organizații ale societății civile din Republica Moldova găzduiesc sondajul online. Astfel, acesta poate fi accesat și pe www.ape.md, www.dezvolt.md, www.eef.md, www.erasmusplus.md, www.ipre.md, www.procore.md, www.promolex.md, www.viitorul.org.

Evaluarea respectivă este realizată de compania internațională de consultanță „Landell Mills”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: