Comisia juridică, numiri şi imunităţi a aprobat demisia deputatului Ștefan Gațcan
Full Article 2 minutes read

Comisia juridică, numiri şi imunităţi a aprobat demisia deputatului Ștefan Gațcan

Comisia juridică, numiri şi imunităţi a adoptat proiectul de hotărâre privind demisia deputatului Ștefan Gațcan, informează TV8. Informația a fost confirmată pentru sursa citată de către deputatul Grigore Novac.

Amintim că ieri, 1 iulie, Ștefan Gațcan a renunțat la mandatul de deputat. Un document în acest sens a fost publicat de către deputatul socialist, Corneliu Furculiță, pe pagina sa de Facebook. Pe de altă parte, cei de la Pro Moldova au declarat că Gațcan a fost supus presiunilor. Aceștia au mai anunțat că Gațcan ar fi dispărut de câteva ore și este de negăsit.

Ulterior, mai mulți deputați din partidul Pro Moldova și Partidul ȘOR au venit în fața președinției. Andrian Candu a spus că deține informații precum că Gațcan ar fi fost adus la președinție. Aceștia au încercat să intre în curtea instituției, însă paza le-a restricționat accesul.

În seara zilei de 1 iulie, pe pagina oficială de Facebook a lui Gațcan a fost postat un mesaj video. Acesta, fiind într-o vie, a spus că nu este sechestrat și că este împreună cu familia. Serviciul de presă a președinției a anunțat că Ștefan Gațcan nu s-a aflat ieri, 1 iulie, în clădirea instituției.

Menționăm că în seara zile de 1 iunie, în spațiul public au apărut informații precum că Ștefan Gațcan a părăsit teritoriul Republicii Moldova.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: