Campionii Hyundai — gama de crossovere cu un sistem flexibil de garanţie
Full Article 6 minutes read

Campionii Hyundai — gama de crossovere cu un sistem flexibil de garanţie

SUV-urile Hyundai se descurcă cu ușurință cu o mare varietate de sarcini. Nu contează care vă este drumul astăzi și ce fel de acoperireare are acesta, care este vremea sau distanța: confortul și dinamica vă sunt garantate în orice caz.

Hyundai Moldova

Hyundai Moldova

Hyundai – posibilitățile unei noi epoci. Ne străduim să facem viața fiecărui șofer mai ușoară și mai convenabilă. Indiferent de produsul specific Hyundai pe care îl alegeți, am făcut totul pentru a demonstra că mașinile noastre sunt în măsură să depășească așteptările. De aceea, atunci când clientul achiziționează un automobil Hyundai, acesta are dreptul de a alege în mod independent perioada de garanție:

— 4 ani fără limită de kilometraj *
— 5 ani sau 100.000 km

Dacă visați la un nou automobil, nu amânați schimbările spre bine, alegeți un SUV Hyundai potrivit pentru dvs.

Hyundai Palisade — Solid, fiabil și extrem de încăpător

Design expresiv, tehnologie avansată și respectarea celor mai înalte cerințe de siguranță – acestea sunt caracteristicile mărcii pe care le combină în sine noul Palisade. Este cel mai mare și cel mai grandios SUV din gama de crossover-uri Hyundai. Principalele accente în stilistica exteriorului modelului subliniază soliditatea și prezentabilitatea acestuia, care este tipică pentru primul produs premium cheie din linia de crossover Hyundai.

SUV-ul are o parte frontală îndrăzneață și puternică, o grilă a radiatorului de tip Cascadă impresionantă, faruri LED la două niveluri conectate de dungi verticale de luminile de zi LED, silueta sa masivă subliniată de liniile orizontale cromate ale corpului, ampatament mărit și jante de le 18 inci, profilul puternic, prezența unui acoperiș panoramic împărțit în două secțiuni alcătuiește o imagine integrală a unui SUV premium.

Interiorul bolidului este similar cu un living de lux: spațios, plin de demnitate și confort, ornat cu piele „Nappa” de cea mai înaltă calitate. Funcția One-Touch pentru cel de-al doilea rând de scaune vă permite cu o singură atingere să le manevrați înainte sau înapoi, pentru un acces facil al pasagerilor din al treilea rând. SUV-ul cu trei rânduri este disponibilă în configurații cu șapte sau opt locuri.
Pe piaţa Republicii Moldova, Hyundai Palisade este prezentat cu tracţiune integrală cu un motor diesel de 2,2 CRDi cu o capacitate de 200 de c.p. SUV-ul este echipat cu o cutie de viteze automată Shift-by-Wire – un selector de viteze, în locul levier tradiţional al cutiei de viteze, este un panou compact cu patru butoane, care include comenzile elementare ale unei transmisii automate, aici aceasta fiind cu 8 trepte, a cărei caracteristică este tranziția automată la modul de parcare după deschiderea uneia dintre uși sau oprirea motorului.

Șasiul perfect, garda la sol ridicată și tractiunea integrală permanentă, garantează proprietarului acestui automobil o adevarată plăcere de a conduce.

Prețul de start Hyundai Palisade – 47 000 €

Hyundai Palisade

Hyundai Palisade

Hyundai Santa Fe — dinamică și carismă nelimitată cărei este greu de rezistat

Hyundai Santa Fe este disponibil cu două opțiuni ale motorului pe benzină – 2.4 MPi 172 c.p. și 2,4 GDi 188 c.p. și un motor diesel 2.2 CRDi 200 c.p. SUV-ul este echipat cu tracțiune integrală și tracțiune față, disponibil cu cutie de viteze automată cu 6 și 8 trepte și una manual cu 6 trepte.

Echipamentul vehiculului include o gamă largă de sisteme inovatoare de siguranță activă. De exemplu, sistemul de ieșire în siguranță (Safety Exit Assist), care blochează temporar ușa atunci când se apropie de vehicule din spate. Confortul oferit de noul Santa Fe face călătoria atât de confortabilă încât să nu este posibil pierdeți vreun moment important.

Ecranul de proiecție HeadUp oferă șoferului toate informațiile necesare direct pe parbriz, portul de încărcare wireless al smartphone-ului facilitează încărcarea dispozitivului, iar sistemul integrat de memorie a scaunului elimină nevoia de a regla scaunul de fiecare dată când urcați în mașină.

Prețul de start Hyundai Santa Fe – 25 900 €

Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe

Hyundai Tucson — fără compromis, doar calcul precis și tehnologie avansată

Cele mai noi tehnologii și sisteme avansate de asistență a șoferului – toate acestea sunt concepute pentru a vă oferi posibilitatea să vă bucurați de călătorii cu Hyundai Tucson. Interior rafinat și armonios, cu o consolă centrală nouă, tapițerie din piele în partea superioară a tabloului de bord și materiale premium. Toate acestea, precum și o serie de opțiuni high-tech vă permit să creați cel mai confortabil spațiu individual. Un sistem multimedia modern, cu un ecran mare, navigare și asistență pentru Android Auto și Apple CarPlay vă vor permite să nu fiți distras de notificările telefonice în timpul călătoriei.

Hyundai Tucson are o gamă largă de motoare.

Unitățile de alimentare diesel sunt disponibile în două variante – 1.6 TCi 136 c.p. și 2.0 GRDi 186 c.p. Motoarele sunt echipate cu o transmisie manuală cu 6 trepte, transmisie automată cu 8 trepte sau cutie de viteze robotizată cu 7 trepte.

Unități de alimentare benzină – 2,0 MPi 155 c.p. și 1,6 Turbo GDi 177 c.p., echipate cu o transmisie manuală cu 6 trepte, una automată cu 6 trepte sau o cutie de viteze robotizată cu 7 trepte. Toate motoarele sunt disponibile în perechi atât cu tracțiune integrală, cât și cu tracțiune față.

Prețul de start Hyundai Tucson – 16 400 €

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

Hyundai Creta — chiar și cea mai scurtă călătorie va fi de neuitat

Datorită designului impresionant, motorului de încredere și interiorului confortabil, Hyundai Creta devine întruparea rezistenței la drum. Aliajele din oțel puternic și, în special, de înaltă rezistență, nu numai că oferă rigiditate sporită pe tot parcursul explotării automobilului, dar sunt gata să protejeze șoferul și pasagerii în orice situație. Fiecare detaliu al interiorului are ca scop crearea unui confort maxim pentru șofer și pasageri.

Cel mai compact SUV Hyundai este disponibil cu două opțiuni ale motorului pe benzină – 1.6 MPi, 123 c.p. și 2,0 MPi – 150 c.p. Motoarele sunt echipate cu o cutie de viteze automată sau manuală cu 6 trepte. SUV-ul este disponibil cu tracțiune integrală și tracțiune față.

Prețul de start Hyundai Creta – 13 900 €

Hyundai Creta

Hyundai Creta

*aceste condiții nu se aplică modelelor fabricate la uzina Hyundai Motor din Nosovice (Republica Cehă).

hyundai-motor.md

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: