Concert educativ la Sala cu Orgă. Deputată PAS: Adopt un copil și mă duc
Full Article 2 minutes read

Concert educativ la Sala cu Orgă. Deputată PAS: Adopt un copil și mă duc

Duminică, 30 ianuarie, Sala cu Orgă din Chișinău va găzui un concert educativ pentru adulți și copii – „Mozart, copilul minune”. Mai în glumă, mai în serios, deputata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Marcela Nistor a anunțat pe pagina sa de Facebook că este gata să „adopte un copil sau mai mulți” cu care să meargă la eveniment.

Concertul va fi susținut de elevii Școlii de Muzică ”V. Poleacov”, soprana Lilia Șolomei și Orchestra de Cameră a Liceului ”S. Rahmaninov”, dirijor Igor Ersac, prezentat de Irina Martîniuc. Evenimentul începe la ora 16:00.

Deputata PAS Marcela Nistor, absolventă a Universității Naționale de Arte Teatrale și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, a îndemnat moldovenii să meargă la acest concert.

Duminică, 30 ianuarie, 16:00 adopt un (mai mulți) copil și mă duc la concert. Cine vrea să îmi ofere copilul, vă rog. Dacă nu aveți încredere în mine, mergeți cu copilul dvs., exemplul personal oricum e cel mai bun”, a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.

 

Biletele costă 70 de lei și pot fi cumpărate atât la casa de bilete a Sălii cu Orgă – 022 22 25 28, cât și online. Mai multe detalii – aici.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: