Conflict cu final tragic într-un apartament din sectorul Botanica: o persoană a decedat, iar alte două au ajuns la spital 
Full Article 1 minutes read

Conflict cu final tragic într-un apartament din sectorul Botanica: o persoană a decedat, iar alte două au ajuns la spital 

Conflict între 3 persoane într-un apartament din sectorul Botanica al capitalei. În rezultat, o persoană a decedat, iar două au fost transportate la spital. Informația a fost comunicată pentru NM de ofițerul de presă al poliției capitalei Natalia Stati.

Poliția a fost sesizată despre caz în dimineața zilei de 20 noiembrie.

Polițiștii au stabilit că între un bărbat de 37 ani, care se afla în ospeție, și un bărbat de 30 ani și soția acestuia de 23 ani, s-a iscat un conflict.

„Bărbatul de 37 de ani, cu un cuțit de bucătărie, a aplicat lovituri soților”, comunică Stati. La rândul ei, victima a reușit să îi aplice și suspectului câteva lovituri de cuțit.

Se menționează că bărbatul de 30 ani a decedat, iar soția acestuia și suspectul au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Pe caz a fost inițiat un proces penal. Polițiștii urmează să stabilească toate circumstanțele.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: