CONNECT.IT powered by ENDAVA. Cum se conectează comunitățile IT din 12 orașe din România, Bulgaria, Moldova și Polonia
Full Article 4 minutes read

CONNECT.IT powered by ENDAVA. Cum se conectează comunitățile IT din 12 orașe din România, Bulgaria, Moldova și Polonia

Caravana Connect.IT oprește la Bălți pe 2 iunie, 18:00, la Teatrul Național „Vasile Alecsandri”.

12 evenimente, 12 orașe, 4 țări, 2 luni în care Endava își propune să aducă împreună și să faciliteze schimbul de experiență pentru profesioniștii IT din comunitățile tech din patru țări din Europa Centrală, una dintre cele mai importante zone în care compania operează. Prin seria de evenimente Connect.IT, Endava aduce în fața comunităților de profil speakeri cu o vastă experiență pe scena tech, precum dezvoltare software, testare sau managementul aplicațiilor.

Orașul Bălți este cea de-a șasea locație unde caravana Connect.IT va opri pentru evenimentul din 2 iunie: Decoding Agile with Design, Development & Testing. Sesiunea offline va avea loc la Teatrul Național „Vasile Alecsandri”, începând cu ora 18:00. Vedeți aici mai multe detalii despre eveniment.

Speakerii, profesioniști în domenii precum Testing, Development, UX și Agile, vor avea prezentări pe teme actuale despre metodologia Agile și cum aceasta este aplicată în domeniile tehnice.

După discuții și prezentări participanții vor fi invitați la o sesiune de networking în care vor avea ocazia să se cunoască mai bine, să adreseze întrebări, dar și să exploreze mediul de lucru Endava.

Participarea la eveniment este gratuită, dar necesită înregistrare pe platforma dedicată. Data limită pentru înscrieri este 1 iunie inclusiv.

„Una din prioritățile Endava, pe lângă furnizarea de servicii tehnologice de ultimă generație, este și cea de a susține comunitățile tech și de a oferi teren pentru dezvoltare, idei, inovație și schimb de experiență. Connect IT reprezintă mai mult decât un eveniment tehnic, este o posibilitate de a genera noi oportunități și a consolida comunitatea IT. De aceea asigurăm un acces gratuit la evenimentele noastre, pentru că ne dorim să fim mai aproape de persoanele pasionate de IT din comunitățile locale”, a declarat Veaceslav Panfil, DU Manager Endava Chișinău.

Întâlnirile Connect.IT continuă în mai multe orașe din România (Brașov, Sibiu, Târgu Mureș și Suceava), Moldova (Bălți), Bulgaria (Ruse, Plovdiv și Varna) și Polonia (Lodz și Gdansk), în format fizic, în fiecare zi de joi, începând cu data de 12 mai. Agenda Connect. IT împreună cu datele și locațiile întâlnirilor poate fi consultată mai jos:

  • 10 mai – București
  • 12 mai – Craiova
  • 19 mai – Ruse
  • 26 mai – Brașov & Lodz
  • 2 iunie – Bălți
  • 9 iunie – Sibiu
  • 14 iunie – Gdansk
  • 16 iunie – Târgu Mureș
  • 23 iunie – Suceava & Plovdiv
  • 7 iulie – Varna

Mai multe detalii despre temele abordate în fiecare oraș și modalitățile de înscriere, vor fi publicate în curând pe paginile de social media ale Endava.

Concept powered by Endava, Connect.IT este o serie de evenimente dedicate comunității tech cu scopul de a crea o rețea puternică de profesioniști IT din diverse domenii. Mai mult, prin intermediul Connect.IT, Endava își propune să ofere și o platformă care să faciliteze schimbul de experiențe și bune practici. Seria de evenimente va ajunge inclusiv în locațiile noi ale Endava din România, Moldova, Bulgaria și Polonia.

Endava este lider în furnizarea de servicii tehnologice de ultimă generație și își sprijină clienții în dezvoltarea propriilor organizații, prin utilizarea soluțiilor scalabile de Distributed Enterprise Agile. Compania ajută clienții să devină companii digitale bazate pe experiență, sprijinindu-i în călătoria lor de la generarea de idei la dezvoltarea și implementarea de produse, platforme și soluții.

Endava avea 10.391 de angajați la data de 31 decembrie 2021, în birourile sale din Australia, Austria, Danemarca, Germania, Irlanda, Olanda, Singapore, Elveția, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii și centrele de livrare din Uniunea Europeană: România, Bulgaria, Croația și Slovenia; Țările din Europa Centrală: Moldova, Macedonia de Nord, Serbia, Bosnia și Herțegovina; America Latină: Argentina, Columbia, Uruguay și Venezuela.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: