Consulatul României la Chișinău va înregistra și elibera pe 1 iunie numai acte pentru copii
Full Article 1 minutes read

Consulatul României la Chișinău va înregistra și elibera pe 1 iunie numai acte pentru copii

Pe 1 iunie, Consulatul României la Chișinău va funcționa numai pentru înregistrarea și eliberarea actelor pentru copii. Ambasada României a anunțat pe 28 mai că cei mici vor fi așteptați cu dulciuri, baloane și surprize.

„Cu prilejul acestei sărbători, Ambasada României în Republica Moldova comunică faptul că, la 1 iunie 2021, vom marca Ziua internațională a copilului prin organizarea evenimentului „ZIUA MICULUI CĂLĂTOR”. Astfel, chiar dacă este o zi nelucrătoare, Secția Consulară își va deschide porțile și va avea program de lucru cu publicul destinat exclusiv copiilor, între orele 08:00 – 13:00”, au anunțat reprezentanții misiunii diplomatice.

Secția consulară va presta următoarele servicii:

– Înregistrarea primară a nașterii – titularii cererilor vor primi programarea la adresa de e-mail folosită la crearea contului pe www.econsulat.ro ;

– Eliberarea certificatelor de naștere ale copiilor – pentru persoanele care au primit tichetul de ridicare pentru perioada 31 mai – 4 iunie;

– Eliberarea pașapoartelor copiilor, cu precizarea că este necesar să verificați, în prealabil (http://chisinau.mae.ro/cauta-pasaport), dacă acestea au fost recepționate la Secția Consulară.

Copiii sunt așteptați cu dulciuri, baloane și surprize.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: