„Contabilitatea noastră a fost întotdeauna exemplară”. Batrîncea a explicat de ce ziarele lui Dodon au fost tipărite într-o tipografie privată
Full Article 2 minutes read

„Contabilitatea noastră a fost întotdeauna exemplară”. Batrîncea a explicat de ce ziarele lui Dodon au fost tipărite într-o tipografie privată

Tipografia privată Edit Tipar Grup, unde președintele Igor Dodon tipărește ziare electorale, a semnat un contract cu tipografia de stat Universul, astfel încât să tipărească o parte din tiraj. Acest lucru a fost anunțat pe 11 noiembrie de deputatul Partidului Socialiștilor (PSRM) Vlad Batrîncea și a promis că „va chema în fața justiției” deputații din Partidul „Acțiune și Solidaritate” (PAS), care au încurcat lucrului tipografiei.

„Contabilitatea noastră a fost întotdeauna exemplară. Tipografia are un subcontract cu Universul, totul este absolut legal. Vom prezenta toate documentele poliției și publicului”, a spus Batrîncea.

Socialistul a comentat acțiunile deputaților PAS Igor Grosu și Oazu Nantoi, afirmând că s-au amestecat în mod deliberat în activitatea tipografiei pentru a perturba campania electorală a lui Dodon. „Toate acestea pentru a interfera cu activitatea agitatorilor și cu munca noastră. Îi vom trage la răspundere pentru aceste acțiuni huligane. Dar este păcat că unii cetățeni vor fi victime ale acestor manipulări”, a adăugat deputatul și a subliniat că stafful electoral al lui Dodon „nu a folosit niciodată resurse administrative și a acționat întotdeauna în conformitate cu legea”.

Amintim că în dimineața zilei de 11 noiembrie, deputații PAS, după ce au primit un mesaj de la susținătorii partidului lor, au ajuns la tipografia de stat Universul. Acolo au descoperit că tipografia tipărea ziare electorale în sprijinul candidatului la președinție Igor Dodon în tiraj mare. În același timp, ziarele indică faptul că au fost tipărite într-o tipografie privată Edit Tipar Grup.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: