Contul de Telegram a lui Dumitru Alaiba a fost spart: „FSB și alte servicii au resurse și pentru noi”
Full Article 2 minutes read

Contul de Telegram a lui Dumitru Alaiba a fost spart: „FSB și alte servicii au resurse și pentru noi”

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Dumitru Alaiba susține că account-ul său de Telegram a fost spart, iar datele arată că acțiunea a avut loc din Lituania. Parlamentarul a făcut apel la vigilență și a amintit că Moldova este implicată într-un război hibrid.

„Cineva, se pare, mi-a spart contul de Telegram și s-a conectat la mesajele mele. Poate fi cazul mai multor oameni. Verificați în setări dacă nu cumva aveți și voi oaspeți și spuneți-mi în comentarii sau în privat, să vedem cine a mai pățit-o. Pur din curiozitate. Am văzut nu știu ce cod de logare și mă uitam prin setări. Când colo – bună ziua. Cineva cu vreun VPN din Lituania stă aciuat pe contul meu de Telegram bine-merci”, a menționat Alaiba.

Deputatul și-a îndemnat urmăritorii să fie atenți să nu acceseze linkuri necunoscute, bă chiar să opteze pentru alte tipuri de mesagerie.

„Să nu uităm că suntem și noi în război. În unul hibrid, în care FSB și alte servicii, chiar dacă e foarte ocupat cu Ucraina, mai au resurse și pe noi. Și, după posibilitate, folosiți poate alte messengere, mai securizate”, a conchis deputatul PAS.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: