Copil de doi ani din Ștefan Vodă, ucis de un unguent aplicat de tatăl său
Full Article 50 second read

Copil de doi ani din Ștefan Vodă, ucis de un unguent aplicat de tatăl său

Un copil de doi ani a murit, după ce tatăl său i-a aplicat un unguent improvizat, care i-a fost fatal. Tragedia s-a produs, pe 10 iunie, la Ștefan Vodă.

Contactată de NM, ofițerul de presă al IP Ștefan Vodă Mariana Didenco a precizat că oamenii legii au fost alertați de către medici, care i-au informat că au un pacient de doi ani, internat în spital și diagnosticat cu intoxicație.

Polițiștii au stabilit că totul s-a întîmplat după ce tatăl micuțului i-a aplicat un unguent produs în condiții de casă. Unele surse mass-media scriu că ar fi vorba despre o soluție pe bază de sulf.

Copilul a ajuns la spital în stare gravă și nu a putut fi salvat.

Cazul este investigat de poliție.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: