Copilul de 4 ani din Ucraina, căutat de mama lui, a fost găsit: „Sașenka, micul nostru înger – deja este în ceruri”
Full Article 2 minutes read

Copilul de 4 ani din Ucraina, căutat de mama lui, a fost găsit: „Sașenka, micul nostru înger – deja este în ceruri”

Copilul de 4 ani din Ucraina, care era căutat intensiv în ultima perioadă, a fost găsit decedat. Anunțul a fost făcut de către mama acestuia, care mulțumește tututor pentru implicare la căutarea minorului.

„Astăzi noi i-am găsit corpul lui Sașenka. Mulțumesc tuturor celor care au crezut, care au ajutat la căutări, mulțumesc la toți pentru rugăciunile și credința voastră, mulțumesc pentru sprijin. Datorită vouă, fiul meu s-a întâlnit cu mine. Sașenka, micul nostru înger – deja este în ceruri. Astăzi, sufletul lui și-a găsit pacea”, a scris Anna Yakhno, mama copilului de 4 care a decedat.

Copilul de 4 ani cu bunica lui au încercat să fugă din Kiev cu o barcă, scufundată în Nipru. Mama micuțului l-a căutat disperată din data de 10 martie, ziua în care a dispărut.

„Încercând să se salveze de ocupanți, au îndrăznit să traverseze barajul Kievului pe 10 martie cu bunica și câinii lor iubiți, pe o barcă. Contactul cu ei a fost pierdut. Bunica a fost găsită moartă pe 11 martie, corpul nu a putut fi ridicat. Localnicii au fost rugați să țină o slujbă de înmormântare”, declara pe 15 martie femeia.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: