Corpul unei femei de 30 de ani a fost găsit carbonizat într-o casă din raionul Căușeni
Full Article 50 second read

Corpul unei femei de 30 de ani a fost găsit carbonizat într-o casă din raionul Căușeni

Corpul unei femei de 30 de ani fost găsit carbonizat într-o casă care a fost mistuită în urma unui incendiu. Incidentul s-a produs noaptea trecută în localitatea Zaim, raionul Căușeni.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), la fața locului a fost trimis un echipaj de pompieri din cadrul Unității salvatori și pompieri Căușeni. Salvatorii au stabilit că focul a cuprins o cameră și antreul casei. În procesul intervenției angajații IGSU au depistat corpul carbonizat a unei femei în vârstă de 30 de ani. Incendiul a fost lichidat la ora 03:48. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite.

De la începutul anului 2022 în Republica Moldova s-au produs 1190 de incendii în care și-au pierdut viața 78 de persoane.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: