Creștere fără precedent pe piața creditelor ipotecare. Cu 26% mai multe împrumuturi acordate. Bloggerița îndrăgită, Maria Ciorici, a procurat și ea un apartament în ipotecă
Full Article 2 minutes read

Creștere fără precedent pe piața creditelor ipotecare. Cu 26% mai multe împrumuturi acordate. Bloggerița îndrăgită, Maria Ciorici, a procurat și ea un apartament în ipotecă

Nu o să vă vină a crede, dar pe fundalul unei crize pandemice puternice, sectorul imobiliar încă este în continuă dezvoltare, iar numărul de credite acordate în acest an depășește cu 26% cifrele anului trecut.

Informația a fost confirmată în cadrul emisiunii PRO BCE, de către Sergiu Groza – șeful departamentului de retail al unei bănci din Chișinău.

Potrivit acestuia un mare merit în creșterea numărului de credite contractate îl au băncile, care au simplificat condițiile de acordare a creditelor. De asemenea un rol important în dezvoltarea acestui sector în au și agențiile imobiliare, care informează clienții despre aceste posibilități oferindu-le suport și asistență pe tot parcursul tranzacției.

Tot mai mulți sunt cei care vor să locuiască în apartamentul propriu astăzi, dar să-l achite mâine. Din această categorie de clienți face parte și Maria Ciorici, îndrăgita bloggeriță, care de curând a achiziționat apartamentul visurilor sale!

Maria Ciorici a colaborat cu compania PROIMOBIL.MD și s-a bucurat de o un proces ușor de achiziționare a locuinței proprii.

Băncile tot mai mult facilitează dorința clienților de a deveni proprietari de imobile.

Tot mai multe oferte noi de creditare apar pe piață, la cele mai avantajoase condiții, vezi aici: https://proimobil.md/noutati/355

În 2019 suna împrumuturilor ipotecare era de 6 miliarde 239 de milioane de lei, în 2020 cifra ajunge la 8 miliarde de lei.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: