Crimă la Năpădeni, raionul Ungheni. Un bărbat și-ar fi ucis consăteana, căreia îi datora bani
Full Article 2 minutes read

Crimă la Năpădeni, raionul Ungheni. Un bărbat și-ar fi ucis consăteana, căreia îi datora bani

Un bărbat, locuitor al satului Năpădeni, raionul Ungheni, în vârstă de 31 de ani, a fost reținut pentru 72 de ore. Acesta este suspectat în comiterea unui omor. Cazul ar fi avut loc pe 24 august, curent, informează oamenii legii.

Poliția Republicii Moldova anunță că a fost informată la 24 august cu privire la dispariția unei locuitoare a satului Năpădeni raionul Ungheni. Femeia a plecat de la terenul de viță de vie și nu s-a mai întors acasă.

În urma acțiunilor de urmărire penală, oamenii legii au depistat cadavrul acesteia îngropat în extravilanul satului Năpădeni, cu semne de moarte violentă.

Conform sursei citate, în urma măsurilor de investigație s-a stabilit că, bănuit în comiterea infracțiunii este un bărbat de 31 de ani, consătean de- al victimei, ultimul având datorii financiare față de femeie.

Potrivit oamenilor legii, în cadrul perchezițiilor efectuate, au fost depistate cuțitul și alte obiecte cu urme asemănătoare sângelui.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore și se află în Izolatorul de Detenție Provizorie a IP Ungheni.

În timpul audierilor bănuitul și-a recunoscut vina.

Acesta este cercetat pentru „Omor intenționat” și riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 15 ani.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: