Criza energetică. UE își reconfirmă sprijinul pentru Moldova: „Vă vom ajuta în iarna care vine și nu numai”
Full Article 2 minutes read

Criza energetică. UE își reconfirmă sprijinul pentru Moldova: „Vă vom ajuta în iarna care vine și nu numai”

Uniunea Europeană (UE) va ajuta Republica Moldova să depășească criza energetică cu care se confruntă. Asigurarea, care vine din partea comisarei europene pentru Energie, Kadri Simson, a fost făcută în cadrul unei întrevederi cu viceprim-ministrul și ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, la Praga.

„Sunt la Praga. Am discutat cu Kadri Simson, comisara europeană pentru Energie, despre situația dificilă în care se afla Moldova în prag de iarnă. Am primit asigurări că Uniunea Europeană e alături de țara noastră”, a scris vicepremierul pe canalul său de Telegram.

La rândul său, comisara europeană Kadri Simson a reconfirmat sprijinul Uniunii Europene pentru Republica Moldova, într-o postare pe Twitter.

„Lucrăm cu diferite opțiuni și Moldova este mai bine pregătită decât anul trecut pentru a face față unei crize energetice, dar este nevoie de mai mult. UE este aici pentru a ajuta Moldova în iarna care vine și nu numai”, se arată în mesajul comisarei Kadri Simson.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: