Cum a fost incendiată o secție a Spitalului de Psihiatrie și cine este principalul suspect? Ministerul Sănătății vine cu precizări
Full Article 1 minutes read

Cum a fost incendiată o secție a Spitalului de Psihiatrie și cine este principalul suspect? Ministerul Sănătății vine cu precizări

Incendiul care s-a produs astăzi la Spitalul Clinic de Psihiatrie a avut loc în secția în care se află persoane care au comis infracțiuni grave și în privința cărora sunt aplicate măsuri de siguranță cu caracter medical sub formă de internare într-o instituție psihiatrică cu supraveghere riguroasă. Precizările au fost făcute în seara de 27 octombrie de Ministerul Sănătății.

„Preliminar, s-a constatat că în dimineața zilei de astăzi, un bărbat, condamnat anterior la detențiune pe viață, a influențat persoanele din aceeași secție, fiind incendiate saltele, deteriorate camere video, etc. Infirmierele și asistentul medical au anunțat medicul de gardă despre incident și au părăsit secția. La rândul său, medicul a apelat Serviciul 112”, a comunicat Ministerul într-un comunicat.

La fața locului au venit pompieri, poliția și două ambulanțe.

Bărbatul în cauză continuă însă să amenințe că a luat ostatici și că va comite omoruri, potrivit administrației Spitalului Clinic de Psihiatrie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: