Cum au ajuns în presă fotografiile cu bunurile lui Igor Dodon? Procuratura promite o investigație
Full Article 2 minutes read

Cum au ajuns în presă fotografiile cu bunurile lui Igor Dodon? Procuratura promite o investigație

Procuratura Generală va investiga modul în care au fost scurse în presă fotografii cu probele identificate de procurori în timpul perchezițiilor desfășurate acasă la ex-președintele Republicii Moldova Igor Dodon. Informația a fost confirmată, pe 26 mai, de procurorul general interimar, Dumitru Robu, informează Replica Media.

Robu a dat asigurări că va investiga scurgerile de informații apărute în presă, iar cei vinovați vor fi trași la răspundere.

Faptul că au fost făcute publice unele documente ridicate în urma efectuării perchezițiilor, Procuratura va investiga cum au apărut în presă astfel de acte. Și în urma stabilirii persoanei care a transmis astfel de fotografii, va fi investigat”, a precizat Robu.

Anterior, în mesajul transmis de socialistul Igor Dodon prin intermediul avocaților săi, acesta s-a arătat indignat de faptul că fotografiile au fost transmise jurnaliștilor.

La domiciliul meu (casa de la Buiucani) nu au fost depistate decât câteva mii de euro care au confirmare documentală și provin din veniturile mele salariale (peste 1 milion de lei în ultimele 12 luni). A fost găsită și o recipisă semnată de soția mea, pentru un set de mobilier, în baza unui avans legal oferit și stins transparent. Această recipisă a fost fotografiată pe ascuns de unul din membrii grupului de urmărire penală și aruncată în mass media în 5 minute. Înțeleg că pe acest incident nu s-a autosesizat nimeni”, a menționat Dodon.

Amintim că mai multe portaluri au publicat fotografii cu obiecte de lux, bancnote și o recipisă care demonstrează că Galina Dodon a plătit anul trecut 25.000 de euro pentru utilajele mobilierului de la bucătărie.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: