Cum puteți obține compensații de la Air Moldova, dacă zborul de la începutul lui iunie a fost perturbat
Full Article 3 minutes read

Cum puteți obține compensații de la Air Moldova, dacă zborul de la începutul lui iunie a fost perturbat

Persoanele care au fost afectate de perturbarea orarului de zboruri, în zilele din data de 4, 5 și 6 iunie 2022, pot beneficia de câte un voucher în valoare de 200 de euro. Acesta poate fi utilizat pentru cumpărarea unor bilete sau servicii ale companiei.

Dacă ați achiziționat un bilet pentru unul din zborurile afectate de rețineri sau anulări din data de 4,5,6 iunie 2022, beneficiați de voucher în valoare de 200 euro pe care îl puteți utiliza pentru achiziționarea unui bilet nou sau servicii suplimentare pentru oricare dintre zborurile operate de companie aeriană pe propriul site www.airmoldova.md.

Pentru a obține acest voucher, trebuie să:

în care să indicați:

  • numele și prenumele pasagerului, așa cum este indicat în bilet ( daca sunteți o familie de mai multe persoane le puteți include pe toate într-o solicitare)
  • codul de rezervare care este format din 6 litere / numere
  • numărul zborului, destinația și data plecării zborului anulat sau reținut
  • numărul de telefon la care puteți fi contactați

Informația suplimentara ce nu ține de oferirea vocuherului de 200 euro, expediată la adresa [email protected], nu va fi prelucrată.

După procesarea cererii de către compania aeriană, veți primi un număr de voucher și un cod PIN prin e-mail, care pot fi utilizate pe viitor la cumpărarea unui bilet de avion sau a unui serviciu suplimentar pentru orice zbor al companiei pe site-ul oficial www.airmoldova.md, indicând numărul și PIN-ul voucherului la finalizarea rezervării pe pagina de plată.

Dacă întâmpinați dificultăți la întocmirea cererii online vă puteți adresa la oficiul Air Moldova, or. Chișinău, bd. Negruzzi 10.

IMPORTANT!
Din cauza volumului crescut de solicitări, procesarea poate dura până la 10 zile lucrătoare. În acest sens, reprezentanții companiei vă roagă să nu trimiteți cererea în mod repetat.

Termeni si condiții de utilizare a voucher-ului:

  • Valoarea voucherului constituie 200 EUR.
  • Voucher-ul poate fi folosit pentru achitarea rezervării unui bilet sau serviciu adițional, pentru cursele regulate operate de Air Moldova.
  • În cazul în care valoarea totală de cumpărare depășește valoarea voucher-ului de călătorie, orice diferență va fi plătita prin intermediul cardului sau in numerar.
  • În cazul în care valoarea totală de cumpărare este mai mică decât valoarea voucher-ului de călătorie, diferența nu poate fi rambursată.
  • Voucher-ul poate fi utilizat o singură dată (pentru o tranzactie).
  • Voucher-ele sunt personalizate (pot fi utilizate de catre pasagerii numele/prenumele cărora sunt specificate in bilet)
  • Voucher-ul este valabil pina la 31 martie 2023.

Amintim că, la începutul lunii iunie, sute de pasageri s-au pomeni blocați pe aeroportul din Turcia, după ce două aeronave Air Moldova nu au fost lăsate să decoleze de către autoritățile turce, din cauza unor pretinse datorii contractuale. Administrația Air Moldova a dat vina pe fosta conducere a companiei.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: